Hungarian Games Conspiracy TeamSpeak 3 Szerver Szabályzat

A Hungarian Games Conspiracy TeamSpeak 3 szerverre (továbbiakban Szerver) csatlakozással elfogadod az alábbi szabályzatot. A szabályzat nem ismerete nem mentesít a betartása és a felelősségre vonás alól!

 1. A Szerver hivatalos nyelve a magyar és az angol, ettől eltérő nyelvek az idegen nyelvek kategóriába sorolandók.
 2. A Szabályzat további részében “szobák” néven hivatkozunk a Szerveren a felhasználók kérésére létrehozott végleges valamint a felhasználók által létrehozott ideiglenes szobákra, függetlenül a szobalistában betöltött elhelyezkedésüktől, minden más, felhasználók által létrehozott szoba “alszoba” néven került hivatkozásra.
 3. A Szerver használata díjtalan minden felhasználó számára.
 4. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, a Hungarian Games Conspiracy Csapata nem vállal felelősséget a szolgáltatásért, nem garantáljuk a szolgáltatás zavartalan működését, sem a végleges fenntartását.
 5. Ha bármilyen kérdéssel, problémával a Hungarian Games Conspiracy Csapat tagjának írsz, minden esetben azonnal írd meg a kérdésedet, kérésedet és amint lesz időnk rá, megválaszoljuk, illetve eljárunk az ügyben. A csak köszönést tartalmazó üzenetekre NEM kötelessége egyik csapattagnak sem reagálni!
 6. Az olyan kérések, hogy valamelyik szobába vagy alszobába mozgassunk be vagy át azonnal el lesznek utasítva. Az adott szobákhoz vagy alszobákhoz a Szoba Tulajdonos (Channel Owner) tud neked jogot adni. A be,- illetve átmozgatások sorozatos kéregetése a szerverről való eltávolítást vonhat maga után. Szintúgy nem adunk kérésre szoba vagy alszoba jogokat sem, minden jog a megfelelő helyen és felületen igényelhető újra.
 7. A Hungarian Games Conspiracy Csapat tagjai bármikor beléphetnek bármelyik végleges vagy ideiglenes szobába vagy alszobába ellenőrzés, hibaelhárítás vagy segítségnyújtás céljából.
 8. A Hungarian Games Conspiracy Csapat tagjai bármikor kérdés és figyelmeztetés nélkül felfüggeszthetik illetve törölhetik azon szobákat és alszobákat, amik nem felelnek meg a Szabályzatnak.
 9. A Hungarian Games Conspiracy tagjai bármikor kérdés és figyelmeztetés nélkül kirúghatják, illetve tilthatják azokat a felhasználókat, akiknek a viselkedése, avatarja, névválasztása a Szabályzatba ütközik.
 10. A Szerveren tilos bármiféle olyan tevékenységet végezni, ami értelmetlen, másokat zavar, idegesít, megbotránkoztat, félelmet kelt, törvénybe ütköző vagy veszélyes. Ez vonatkozik, de nem korlátozódik az alábbiakra:
  • SPAM (folyamatos privát üzenet, bökés, suttogás), kéretlen üzenetek, reklámok küldése
  • Olyan felhasználónév vagy szobanév vagy alszobanév használata mely internet címet, webcímet, IP címet vagy reklámot tartalmaz
  • Olyan felhasználónév vagy szobanév használata mely értelmetlen, olvashatatlan vagy csupa idegen nyelvű karaktert, szimbólumot tartalmaz
  • Szélsőséges politikai, vallási, etnikai, önkényuralmi jelképek használata a nevekben, avatarokban, üzentekben, fájlokban, szobák és alszobák neveiben, témáiban és leírásaiban
  • Durva, sértő, trágár beszéd, káromkodás, a jó ízlést sértő megnyilvánulás szóban vagy írásban, különösen szigorúan járunk el, ha a Hungarian Games Conspiracy Csapat tagjai ellen követik el
  • Személyes adatok és privát beszélgetések közzététele a másik fél engedélye nélkül
  • Jogosultságok folyamatos kéregetése illetve jogokkal, hatalommal való visszaélés

A TeamSpeak Szabályzat megszegése esetén a büntetési tételek (nem feltétlenül ebben a sorrendben lesznek kiosztva):

 • Felhasználó némítása, blokkolása
 • Felhasználó avatarjának eltávolítása (figyelmeztetés nélkül)
 • Felhasználó jogosultságainak megvonása
 • Felhasználó eltávolítása a szobából (Kick from channel)
 • Felhasználó eltávolítása a Szerverről (Kick from server)
 • Felhasználó ideiglenes tiltása a Szerverről (Ban from server)
 • Felhasználó végleges tiltása a Szerverről (Ban from server)
 • Szoba átnevezése
 • Szoba törlése (még akkor is, ha a szabályszegő felhasználó nem a Szoba Tulajdonos)

A büntetések ellen a Felhasználó panasszal élhet a ??? weboldalon megírt kérvényében. Minden panaszt csak akkor tudunk kivizsgálni, ha az illető pontosan megírja mi történt és az intézkedő Csapattag nevét is, aki ellen panasszal él. Ellenkező esetben a panasz azonnal el lesz utasítva.

Jelen TeamSpeak Szabályzat 2014.04.14.-től érvényes!

A Hungarian Games Conspiracy csapata fenntartja a jogot, hogy jelen szabályzatot bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül részben vagy egészben megváltoztassa. A mindenkori Szabályzat ismerete a Felhasználó felelőssége.

DaNTeamspeak szerver szabályzat