Hungarian Games Conspiracy Rust Szerver Szabályzat

A Szabályzat nem ismerése nem mentesít a felelősségre vonás és a büntetés alól!

 1. A Játékos a Hungarian Games Conspiracy Rust Szerverre (továbbiakban Szerver) való csatlakozással kijelenti hogy ismeri és elfogadja a Szabályzatot.
 2. A Szerver hivatalos nyelve a magyar, külföldiek számára az angol, a chatben bármilyen más nyelven írni tilos!
 3. A Szerver használatához kötelező az eredeti Rust játék megléte. Emellett a Szerver használata díjtalan.
 4.  Tilos bármiféle olyan módosítás használata a játékhoz mely jogosulatlan előnyhöz juttatja a használóját (cheat, hack, stb.). Az ilyen felhasználó azonnal és véglegesen tiltásra kerül a Szerverről!
 5. Az Adminisztrátori Csapat által adott utasításokat minden esetben azonnal végre kell hajtani.
 6. A Szerveren elvárt a kulturált viselkedés, tilos bármiféle olyan tevékenységet végezni mely a többi játékos, a közösséget zavarja, idegesíti, megbotránkoztatja, félelmet kelt vagy törvénybe ütköző. Ez vonatkozik, de nem korlátozódik az alábbiakra:
  • SPAM, FLOOD, folyamatos ugyanazon sorok vagy értelmetlen mondatok irkálása a chatbe.
  • Más játékosokkal és az Adminisztrátori Csapat tagjaival szembeni tiszteletlen megnyilvánulás
  • Durva sértő, trágár beszéd, káromkodás, a jó ízlést sértő megnyilvánulás.
  • Olyan felhasználónév használata amely csupa szimbólumból áll.
  • Szélsőséges politikai, vallási, etnikai eszmék hangoztatása, önkényuralmi jelképek használata nevekben vagy chatben.
  • Jogok, teleport, airdrop, stb. folyamatos kéregetése.

  Ezen szabály megszegői figyelmeztetés (mely súlyos esetben elmaradhat) után a szerverről kickelve lesznek, a visszatérés után a Szabályzatba ütköző tevékenység folytatása esetén bannolva lesznek.

 7. Tilos a másokkal szembeni indokolatlan és alaptalan vádaskodás! Csak akkor állítsd valakiről, hogy szabályszegő, ha erre bizonyítékod is van! A bizonyítékot minden esetben juttasd el az Adminisztrátori Csapatnak, akik ilyenkor a megfelelő büntetést ki fogják szabni.
 8. Tilos mások beépítése! Az ajtók kirobbantása és saját ajtó lerakása (házfoglalás) engedélyezett, de mindenképpen hagyni kell egy utat amin az előző lakó távozhat, vagy megölni őt, hogy a házon kívül újra tudja kezdeni a játékot.
 9. Tilos olyan házat építeni aminek nincs bárki számára megközelíthető ajtaja.
 10. Tilos több nyersanyag lelőhelyet körbeépíteni akár fallal akár kerítéssel, hogy más ne férhessen hozzá. Ha a ház közelében lévő kerítésen belül jelenik meg a ház körbekerítése után a nyersanyag az nem számít szabályszegésnek. Ellenben szintén tilos ésszerűtlenül nagy területet bekeríteni a ház körül várva, hogy oda jelenjen meg a nyersanyag.A szabályszegő házak azonnal és kérdés, felszólítás nélkül a földig lesznek rombolva!
 11. A Szerveren airdrop van.
 12. A Szerveren aktívan jelen vannak az Adminisztrátori Csapat tagjai, akik figyelik a chatet, segítik azokat akik segítséget kérnek. Az Adminisztrátori Csapat tagjai senkit nem juttatnak előnyhöz! Nem teleportnak oda másik emberhez téged, nem hívnak külön airdropot neked.

A szerveren az alábbi büntetéseket oszthatják ki az Adminisztrátori Csapat tagjai:

 1. Némítás – chathez kapcsolódó szabályszegések esetén
 2. Figyelmeztetés
 3. Szerverről való kirúgás
 4. Szerverről való tiltás 3 óra időtartamra, mely büntetési tétel esetén a büntetett játékos RPG szintjeinek fele is eltávolításra kerül
 5. Szerverről való végleges tiltás

Az Adminisztrátori csapat tagjai saját belátásuk és a szabályszegés súlyossága alapján egyes büntetési fokozatokat kihagyhatnak a büntetés kiosztásakor.

Minden játékosnak joga van fellebbezni a kiosztott büntetést illetően, amennyiben azt nem érzi jogosnak! A fellebbezés esetén mindenképpen meg kell írni a büntetés kiosztásának körülményeit, a büntetést kiosztó csapattag nevét, illetve, hogy miért érzi a játékos a büntetést jogtalannak. A büntetések fellebbezését illetően a Szerver Tulajdonosának legfelsőbb döntési joga van, az Ő szava végleges ez ügyben.

A Szabályzat 2015.03.06.-tól él.
A Hungarian Games Conspiracy Csapata fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor előzetes figyelmeztetés és bejelentés nélkül részben vagy egészben megváltoztassa. A mindenkori Szabályzat ismerete a Játékos felelőssége!

DaNRust szerver szabályzat