Rust szerver frissítés

Manfegor Egyéb 2 Comments

Sziasztok!

A 2015 október elsejei wipe után, a játékosok kéréseinek eleget téve, módosítottunk a szerver beállításain. A szervert mostantól a [HU/EU]HGC Magyar szerver – Clans/Remove/Stack/RPG/Arena/NoDecay néven találjátok meg. Amint az látható a tp és home rendszer nem elérhető szerverünkön, melynek magyarázata az, hogy a jelenleg aktív játékosok döntő többsége elutasította azt. A következőkben pár szó a módosításokról:

Remove

Korábban történtek olyan “balesetek”, amikor valaki a remove és a cupboard segítségével gyakorlatilag eltűntette ellensége házát. A jövőben erre már nincs lehetőség, ugyanis bevezetésre került egy módositás, ami segítségével csak az tudja használni a remove parancsot, aki annak a háznak az alapját lerakta. Ezzel kiküszöbölhető a már korábban említett probléma.

Stack

Az alapnál egy kicsit nagyobb, de nem túl nagy stackméretet állítottunk be. A nyersanyagok (kő, fa, ércek) esetében kellemes 5k lett a limit, míg a szénnél 2k. A többi stack maradt a gyári értékeken, de a játékosok igényeit nézve, ez a jövőben változhat.

RPG

A Hunt RPG pluginnak köszönhetően lehetőség van tapasztalatpontokat gyűjteni, szinteket lépni, s a szintlépésekért kapott pontokat elosztani a különböző képességek között. S hogy miért jó ez? Segítségével 2x annyi fát és követ lehet gyűjteni, illetve az állatokból is kétszer annyi anyag nyerhető ki. Továbbá az életet (regeneráció, kapott sebzés csökkentése) lehet vele növelni, és a craftidőt csökkenteni. Elég összetett a rendszer, de a magyar fordításnak hála könnyedén ki lehet igazodni rajta.

Arena

Szorgos moderátoraink felépítettek egy PVP Arénát, melyet már régóta aktívan igénybe is vesznek a játékosok, ám van, ami eddig még nem volt: ArénaBajnokság! Szeretnénk kideríteni, hogy ki a leghalálosabb a szerveren 1v1 felállásban. A jelentkezési időszak 2015 október első 1-2 hete, s ezután kezdődnek meg a meccsek, melynek lebonyolításához minden szükséges eszközt az ArénaMesterek biztosítanak. Minden résztvevő ajándékban részesül!

NoDecay

Páran mondták, hogy nincs idejük minden nap belépni (munka, iskola, stb.), s ezért került be ez a módosítás, melynek köszönhetően a kő és az ettől fejlettebb alapok nem romlanak.
FriendlyFire

A klántársak között immár lehetőség van bekapcsolni a baráti tűzt, ezzel elkerülve azt, hogy megsebezd barátaid.
Amiről még nem volt szó:
– sokakat bosszantott a helikopter, főleg amikor több órás farmolásból, tele megpakolva a hazaúton lőtte tarkón őket. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem jön automatikusan helikopter a szerveren, ám, ha valaki mégis elég bátor, és szeretné magát kipróbálni az égi halálosztóval szemben, szóljon valamelyik Adminisztrátornak, vagy Moderátornak, és ők örömmel hívnak egyet.

– egy szép infopanel is bekerült a játékba, mely mutatja az ingame időt, az online és az alvó játékosok számait, illetve azt is, hogy épp aktív-e az airdrop vagy a helikopter

– ha már airdrop: amikor a repülő belép a légtérre, a chatbe beírásra kerül a pontos koordináta, hogy hova fog leesni a doboz
Nos, ennyi lett volna a rövid kis összefoglalónk, ha bármi kérdésed, kérésed, javaslatod van, keresd bátran Adminisztrátorainkat és Moderátorainkat akár steamen, akár ingame [már a következő nagy újításra készülvén egy kis falut építenek, erről majd később lesz tájékoztatás :) ] s ne felejts el szólni barátaidnak sem, mert csapatban sokkal jobban megy a játék.

ManfegorRust szerver frissítés
  • Majnemiz

    Milyen verzioval lehet csatlakozni? tort?

    • http://www.gamesconspiracy.hu DaN

      Tört játékokkal nem foglalkozunk.