Rust és weboldal változások, Minecraft szerver

DaN Egyéb, HGC Rust Szerver hírek Szólj hozzá!

Az utóbbi időben némi időhiány és egyéb dolgok miatt több változás történt és fog történni az oldallal és a csoporttal kapcsolatban.

Rust szerver

Mint egy korábbi bejegyzésben már írtuk a Rust szerverünk változtatásokon esett át, de itt is megemlítjük. A szerver most már Oxide moddal működik.
A szerveren lévő parancsok listáját a /help beírásával érhetitek el a játékon belül. A szervert most már moderátorok is felügyelik, kérdéssel, panasszal lehet hozzájuk is fordulni.

Mostani változtatás, hogy a hazaport és a teleport is napi 10-re lett növelve, bár ez csak ideiglenes, a szerver kihasználtságától függően válhat állandóvá. Tehát hívjatok barátokat, ismerősöket a szerverre. Emellett, ha bármilyen javaslatotok van ne habozzatok szólni!

További információ itt: http://www.gamesconspiracy.hu/rust/rust-szerver/
Az új Rusthoz és szerverhez csekély mértékben változott a szerver szabályzata is, olvassátok át.

Rust Devblogok

A Rust devblogok az utóbbi időben elmaradoztak sajnos. A legutóbbi hónapban a devblogok fordítására sajnos nem maradt időnk, így azok az eredeti oldalon találhatók meg. Az az előtti devblogoknál látható, hogy egy-egy összefoglalást írunk róluk, természetesen linkkel a teljes oldalra. A továbbiakban mindent meg fogunk tenni, hogy a jövőben a devblogok fordítása megtörténjen. Az adott devblogoknál méginkább az összefoglalásra törekszünk majd, a lényeget kiemelve.

HGC Wiki

Szintén elkezdtük felújítani és bővíteni a Wiki oldalunkat, már nem csak a Rust-hoz kapcsolódó dolgok vannak rajta, hanem a Savage Lands-ről is számos információ, tárgyak, eszközök leírása. Ezekhez később jön a Reign of Kings is, amint időnk engedi.
Amennyiben ehhez kapcsolódóan lenne ötleted vagy javaslatod. Mit szeretnél még olvasni, látni rajta szintén ne tartsd magadban.

Steam csoport

Mostantól minden fontos hírt a Steam csoportunkban is közzé fogunk tenni. Érdemes belépni a csoport tagjai közé, a szerverek kihasználtsága alapján esetleges sorsolások, és jutalmak itt lesznek kiírva.
Lépj be hát a csoportunkba: http://steamcommunity.com/groups/HungarianGamesConspiracy

Minecraft szerver

Elindult a Minecraft szerverünk is! Jelenleg még csak egy nagy darab üres térképen bolyonghatnak a belépők, ezért várjuk a kreatív elméket, reméljük a szerver megtelik jobbnál jobb épületekkel, alkotásokkal

Csatlakozni 1.8.3-as verzióval lehet, a nem eredeti klienseket is beengedjük. A belépéskor egy külön, általunk ajánlott skin töltődik le, de azt nem kötelező használni. Egyelőre survivor módban van, ha lesz rá érdeklődés akkor természetesen bármilyen beállításra nyitottak vagyunk, illetve szintúgy mint a többi játékunknál, ha bármilyen javaslatod vagy ötleted van oszd meg velünk és megvitatjuk.

A weboldalon is hamarosan elkészül a Minecraft részleg, addig is a Minecraft szerverünk: minecraft.gamesconspiracy.hu:25565

Bármilyen kérdés, kérés, probléma illetve javaslat vagy bármi ötlet esetén amit szeretnél megosztani ne habozz írni nekünk:

DaNRust és weboldal változások, Minecraft szerver