Hungarian Games Conspiracy Reign of Kings szerver szabályzat

A Szabályzat nem ismerése nem mentesít a felelősségre vonás és a büntetés alól!

 1. A Játékos a Hungarian Games Conspiracy Reign of Kings szerverre (továbbiakban szerver) való csatlakozással kijelenti hogy ismeri és elfogadja a szabályzatot.
 2. A szerver hivatalos nyelve a magyar!
 3. A szerver használata díjtalan.
 4.  Tilos bármiféle olyan módosítás használata a játékhoz mely jogosulatlan előnyhöz juttatja a használóját (cheat, hack, stb.). Az ilyen felhasználó azonnal és véglegesen tiltásra kerül a szerverről!
 5. A szerveren elvárt a kulturált viselkedés, tilos bármiféle olyan tevékenységet végezni mely a többi játékos, a közösséget zavarja, idegesíti, megbotránkoztatja, félelmet kelt vagy törvénybe ütköző. Ez vonatkozik, de nem korlátozódik az alábbiakra:
  • SPAM, FLOOD, folyamatos ugyanazon sorok vagy értelmetlen mondatok irkálása a chatbe.
  • Durva sértő, trágár beszéd, káromkodás, a jó ízlést sértő megnyilvánulás.
  • Szélsőséges politikai, vallási, etnikai eszmék hangoztatása, önkényuralmi jelképek használata nevekben vagy chatben.

  Ezen szabály megszegői figyelmeztetés (mely súlyos esetben elmaradhat) után a szerverről kickelve lesznek, a visszatérés után a szabályzatba ütköző tevékenység folytatása esetén bannolva lesznek.

 6. A Szerveren aktívan jelen vannak az Adminisztrátorok, akik figyelik a chatet, segítik azokat akik segítséget kérnek. Az Adminisztrátorok senkit nem juttatnak előnyhöz! Nem teleportnak oda másik emberhez téged, nem adnak neked semmit.

A Szabályzat 2015.03.26.-től él.
A Hungarian Games Conspiracy Csapata fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor előzetes figyelmeztetés és bejelentés nélkül részben vagy egészben megváltoztassa. A mindenkori Szabályzat ismerete a Játékos felelőssége!

DaNReign of Kings szerver szabályzat