Hungarian Games Conspiracy CoD4 Szerver Szabályzat

A Szabályzat nem ismerése nem mentesít a felelősségre vonás és a büntetés alól!

 1. A Játékos a Hungarian Games Conspiracy CoD4 Szerverre (továbbiakban Szerver) való csatlakozással kijelenti hogy ismeri és elfogadja a Szabályzatot.
 2. A Szerver hivatalos nyelve a magyar, a chatben bármilyen más nyelven írni tilos!
 3. A Szerver használatához kötelező az eredeti CoD4 játék megléte. Emellett a Szerver használata díjtalan.
 4.  Tilos bármiféle olyan módosítás használata a játékhoz mely jogosulatlan előnyhöz juttatja a használóját (cheat, hack, stb.). Az ilyen felhasználó azonnal és véglegesen tiltásra kerül a Szerverről!
 5. A Szerveren elvárt a kulturált viselkedés, tilos bármiféle olyan tevékenységet végezni mely a többi játékos, a közösséget zavarja, idegesíti, megbotránkoztatja, félelmet kelt vagy törvénybe ütköző. Ez vonatkozik, de nem korlátozódik az alábbiakra:
  • SPAM, FLOOD, folyamatos ugyanazon sorok vagy értelmetlen mondatok irkálása a chatbe. Sorozatos kéretlen klánmeghívások.
  • Durva sértő, trágár beszéd, káromkodás, a jó ízlést sértő megnyilvánulás.
  • Olyan felhasználónév használata amely csupa szimbólumból áll.
  • Szélsőséges politikai, vallási, etnikai eszmék hangoztatása, önkényuralmi jelképek használata nevekben vagy chatben.
  • Jogok  stb. folyamatos kéregetése.

  Ezen szabály megszegői figyelmeztetés (mely súlyos esetben elmaradhat) után a szerverről kickelve lesznek, a visszatérés után a Szabályzatba ütköző tevékenység folytatása esetén bannolva lesznek.

A Szabályzat 2014.04.14-től él.
A Hungarian Games Conspiracy Csapata fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor előzetes figyelmeztetés és bejelentés nélkül részben vagy egészben megváltoztassa. A mindenkori Szabályzat ismerete a Játékos felelőssége!

DaNCoD4 szerver szabályzat